Testimoniale

Irina

Pe Raluca am cunoscut-o în persoană chiar la shooting și pot spune că este super talentată și profesionistă. Pozele sunt incredibil de frumoase, pentru că se pricepe și la coordonarea shootingului, dar și la edit, iar pe parcursul ședinței a venit cu idei și m-a făcut să mă simt relaxată și frumoasă. Recomand oricărei persoane care vrea poze care par scoase din povești!

Alina Rieger- makeup artist

Raluca este super talentata si foarte creativa. Am cunoscut-o ca si model si am avut placerea sa ii realizez machiajul pentru 2 sedinte foto. Mi-a placut de cand s-a pus pe scaun pentru ca desi a stiut ce vrea mi-a lasat si " mana libera" in realizarea machiajului. Este o profesionista, iar rezultatul shootingului a fost unul "wow". O recomand cu drag.

Malina- Studenta In Bucuresti

Felicitari, Raluca, pentru ca faci din fotografie o poveste! Proiectul cu tine mi-a demonstrat ca exista oameni care fac fotografie din pasiune, care se implica si vor ca fiecare detaliu sa fie perfect. Esti singurul fotograf cu care am lucrat care s-a implicat atat de mult - pentru tine nu este suficient sa apesi pe buton si sa livrezi niste fotografii, tu trebuie sa dai indicatii, sa iti pui subiectul in valoare, sa ii creezi o stare etc. Multumesc frumos! 

Stefana Olaru- The Pretty Blossoms

Nu exista nimeni care sa se identifice cu ”wonderland” mai mult decat Raluca, iar fotografiile ei sunt intotdeauna cu mult peste asteptari!

Andreea

Raluca emana o energie calda si placuta, motiv pentru care este o placere sa lucrezi cu ea. Talentul si imaginatia ei nu cunosc limite, rabdarea ei e de aur si pasiunea cu care lucreaza e de foc. Fotografiile ei evidentiaza frumusetea naturii, feminitatea si fantezia in Tara Minunilor! Recomand cu drag oricui o colaborare cu ea!

Bianca- BiancaMatei.ro

Pozele astea sunt cele mai faine pe care le am până acum, făcute de o superbitate de fată pe care o urmăresc de 4 ani deja. Îmi place tare mult cum prinde ea lumea și oamenii în pozele ei, îmi place faptul că are un stil propriu și îmi place să văd cum evoluează. Pe lângă asta, este superbă, foarte deschisă și simpatică, așa că am colaborat foarte ușor. Ladies and gents, do follow Raluca Antuca!

Lucia

Pot să vă spun că, dacă nu ați avut ocazia s-o întalniți la o ședință foto până acum, Raluca este imaginea citatului "do it with passion or not at all"!

Andrada

O urmăresc pe Raluca de dinainte să ajungem să lucrăm împreună și pot să spun că mă uimește ritmul alert în care evoluează. Iubește cu adevărat ceea ce face, e perfecționistă și mă bucură enorm faptul că și-a păstrat stilul și viziunea. Dacă îi luați la rând fotografiile, vă va fi ușor să vedeți ce o face deosebită: faptul că, într-o lume în care prea mulți oameni mizează pe sexualitate, Raluca vrea să transmită delicatețe, feminitate și inocență. În plus, e o bomboană umană și un omuleț tare, tare frumos, așa că e o plăcere să lucrezi cu ea. Cred foarte mult în ea și știu că va ajunge un nume sonor în fotografie.

Lavinia

Dincolo de pasiunea comună pentru fotografie și frumos, am aflat întâmplător că mă legau mult mai multe lucruri de Raluca: sensibilitatea, atenția pentru detalii, bucuria de viață, dar și invitația continuă la introspecție. Sunt mai mult decât impresionată de ce poate o femeie atât de tânără să creeze și ce profunzimi și potențial e capabilă să intuiască în muzele ei. Chiar și prin gingășie și delicatețe, reușește să promită atât de mult!

Alina

M-am simțit în largul meu în timpul ședinței foto și m-am înțeles foarte bine cu Raluca, o fată amuzantă, de treabă. Mi s-a părut o persoană foarte caldă și frumoasă. Mi-a plăcut că a reușit să surprindă cadrele pe care ni le doream amandouă, a fost deschisă și la propunerile mele și m-a lăsat să mă exprim cum am avut eu chef. M-a făcut personajul principal al unei povești de toamnă, sau cel puțin asta am simțit eu când am văzut fotografiile. Apreciez și faptul că Raluca a fost foarte promptă cu fotografiile. Mi-a plăcut mult rezultatul final și mi-aș dori să repetăm experiența. O recomand cu drag!

Gabriela

Mi-a placut de Raluca din prima clipă în care am văzut-o, pentru că emană o energie pozitivă. E veselă, așa cum îmi place mie și își ia treaba foarte în serios. Se vede clar că e mai mult decât o pasiune, e parte din ea fotografia. Sincer... când spun Raluca Antuca, nu pot să nu mă gândesc la poze minunate. M-a ajutat să mă comport natural, să renunț la emoții, zâmbet fals și priviri crispate. Un fotograf bun nu doar că face poze frumoase, ci știe și să interacționeze cu modelele. Deși nu sunt o cunoscătoare, pentru mine, Raluca Antuca e un fotograf bun cu care mi-ar plăcea să ies la poze ori de cate ori aș avea ocazia. Keep up the good work, girl!