Atmosferă de Crăciun la Hotel Hilton

Dacă ar trebui să mă rezum la câteva cuvinte pentru a da un sfat, cred că aș spune “să faci mereu ceea ce face bine sufletului.” 

Suntem diferiți, dar avem pasiuni. Uneori sunt acolo de la început, alteori le căutăm pentru a nu ne plictisi. Iar odată atinși de o pasiune sau un hobby, facem tot posibilul pentru a excela. Dar știți ce? Uneori nici nu este vorba de evoluția într-un domeniu, cât de satisfacția pe care o ai la final. Pentru că acel drum pe care l-ai parcurs te-a făcut fericit și dornic să faci ceva frumos pentru tine și sufletul tău. 

Am avut șansa zilele trecute să fotografiez trei modele superbe, îmbrăcate ca de bal, într-un loc cu totul special. Athénée Palace Hilton Bucharest își merită cele cinci stele, pentru că fiecare sală este desăvârșită prin aspectul grandios și detaliile elegante. Cum am pășit înăuntru, am simțit puțin din spiritul Crăciunului, chiar dacă afară nu ningea și nici nu era ger. Ba chiar mi-a adus aminte de bradul împodobit minunat din holul Hotelului Plaza, din filmul Home Alone 2

Mi-a plăcut că fiecare fată avea trăsături distincte și că rochițele dădeau un plus de culoare în aceste cadre de poveste. Datorită colaborării cu Silvana Bunea (una dintre modele), am reușit să mă joc puțin cu unghiurile și culorile, iar la final aveți o poză de backstage. Cred că-mi citiți fericirea de pe față.🙂 Enjoy!

BeFuny Collage

3

5

7

2

6

BeFunky Collage

8

12366231_1089989061033616_8705001932351704065_n

 

Leave a Reply