FAQ’s

Ce fel de fotografii faci?

Îmi place să surprind frumusețea naturală a oamenilor, acea sclipire din ochi care îi face speciali. Poate că de aceea îmi place să realizez portrete sau ședințe foto în care oamenii zâmbesc, sunt fericiți și își arată bucuria din suflet. Fotografiile de fine art ocupă un loc special în preferințele mele, pentru că îmi dau voie să fiu creativă. Iar cele de fashion si travel sunt nelipsite, pentru că iubesc să descopăr locuri noi și atitudini interesante în haine pe măsură. 

Cum ți-ai descrie stilul fotografic?

Dacă ai aruncat o privire peste portofoliul meu, ai observat că îmi place să fac fotografii luminoase, delicate și pline de culoare. Încerc să surprind emoții și trăiri, astfel încât fiecare imagine să capteze atenția privitorului. Mereu sunt deschisă la propuneri, deci mă adaptez în funcție de preferințele clientului, fără să renunț totuși la stilul personal. 

Atmosfera la ședința foto este una relaxată și plină de zâmbete pe buze. Sunt sigură că doar așa vom fi mulțumiți cu toții de rezultatele finale. Îmi place să mențin relațiile cu persoanele pe care le fotografiez chiar și după ședință foto, pentru că se creează o legătură specială în acele câteva ore de pozat.

Cât costă o ședință foto?

Pentru că fiecare ședință foto este specială în felul ei, prețurile fiecăreia diferă. Cea mai bună modalitatea de a afla care este prețul pentru ceea ce îți dorești tu este să completezi formularul de la CONTACT. Sau îmi scrii câteva detalii despre shooting la adresa contact@ralucaantuca.ro! Cum îți este ție mai ușor, cert este că în cel mai scurt timp îți voi răspunde.

Faci ședințe foto doar în București sau în toată țara?

La momentul de față locuiesc în București, dar aș fi mai mult decât fericită să vin acolo unde este nevoie de fotografiile mele. Pot veni în orice oraș din România, atâta timp cât sunt asigurate costurile de transport și cazare.

Editezi toate fotografiile pe care le faci la o ședință foto?

De regulă, la un shooting realizez un număr mare de fotografii, dintre care le aleg pe cele mai bune și mă ocup de editare pentru fiecare imagine în parte. După care livrez clientului numărul dorit de fotografii (discutat inițial). Modul meu de lucru nu implică editarea tuturor fotografiilor odată. Sunt atentă la detalii și perfecționistă atunci când vine vorba de a livra clientului fotografiile finale.

Clientul primește și fotografiile needitate?

Răspunsul este unul simplu. Prefer să nu trimit și fotografiile needitate, pentru că nu mă reprezintă pe mine ca fotograf și sunt sigură că vrei să primești cele mai bune imagini. 

 

Nu mă pricep să pozez/ Nu am mai fost model. Crezi că o să iasă bine?

Sunt sigură că da! Îmi place să scot în evidență naturalețea oamenilor, deci nu trebuie să ai emoții. Unora le ia mai mult timp să se obișnuiască cu aparatul de fotografiat, iar în acest caz o să am grijă să se simtă relaxați. Îți promit că o să fie distractiv!

Faci fotografii și la evenimente?

Nu sunt disponibilă pentru evenimentele clasice de tipul majorate sau petreceri. Doar pentru ședințe foto cu tematică.